Vlieg voordelig met airberlin

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Informatie over airberlin

Airberlin is de op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland. De gerenommeerde airline vliegt vakantiegangers, stedenbezoekers en zakenreizigers met een van de modernste vloten van Europa naar bestemmingen over de hele wereld. Het routenetwerk omvat ca. 170 bestemmingen in 40 landen. Vanaf de dichtbij de grens gelegen luchthavens Düsseldorf International, Keulen/Bonn en Münster/Osnabrück bestaat het aanbod uit steden en vakantiebestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bovendien wordt naar talrijke verre bestemmingen gevlogen, waaronder non-stop van Düsseldorf naar de VS en de Caribbean. Inflight entertainment is bij de prijs inbegrepen. Met de airbistro service kun je eten en drinken bestellen in het vliegtuig. Op zowel lange en korte vluchten kan Business Class worden geboekt. De Business Class beschikt onder meer over full-flat stoelen, gratis keuze uit een uitgebreid menu, veel privacy en uitmuntende service. Airberlin heeft met Etihad Airways een strategisch samenwerkingsverband en is aangesloten bij luchtvaartalliantie Oneworld.

Aanbiedingen van airberlin

Op zoek naar aanbiedingen van airberlin? We hebben de populairste aanbiedingen van airberlin voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van airberlin

Benieuwd naar welke bestemmingen airberlin vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & bagage bij airberlin

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie airberlin

Toeslagen

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook airberlin de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met airberlin.

Airberlin Frequent Flyer Programma

Het Frequent Flyer Programma van airberlin heet Topbonus. Deze wordt gedeeld met andere grote airlines van de Oneworld groep zoals American Airlines, Qatar Airways, British Airways, Finnair, Iberia. Met het programma kun je punten sparen op gekwalificeerde vluchten.

Vervoersvoorwaarden

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van airberlin verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van airberlin

Meer airlines:

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989