Vlieg voordelig met easyJet

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Informatie over easyJet

easyJet is een Britse vliegmaatschappij. Hoewel easyJet vanaf vele vliegvelden vliegt is London Luton Airport de thuishaven. Ook het markante oranje hoofdkantoor easyLand staat op Luton Airport. easyJet werd in 1995 opgericht in Engeland. Ze staan wereldwijd bekend als een low cost maatschappij. Dat betekent dat je alleen betaalt voor de basisservice. Het vervoer naar en van je bestemming. Voor extra's moet je bijbetalen, zoals bagage en eten en drinken aan boord.

easyJet belooft haar passagiers op een zo goedkoop en comfortabel mogelijke manier naar hun bestemming te brengen. De officiële boodschap op de easyJet-website luidt als volgt: "We geven onze klanten graag veilige, voordelige en rechtstreekse vluchten. We willen op een flink aantal Europese routes een consistent en betrouwbaar product bieden tegen aantrekkelijke tarieven voor de zakelijke en vrijetijdsmarkt."

Aanbiedingen

Op zoek naar aanbiedingen van easyJet? We hebben de populairste aanbiedingen van easyJet voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je een voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Populairste bestemmingen

Benieuwd naar welke bestemmingen easyJet vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & Bagage

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie

Toeslagen easyJet

Net als iedere low cost airline kent ook easyJet de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met easyJet.

easyJet Frequent Flyer Programma

Het Frequent Flyer Programma van easyjet heet easyJet Plus. Voor £170 per jaar kun je gebruikmaken van services, zoals als eerste aan boord van het vliegtuig gaan. easyJet Plus klanten kunnen handbagage meenemen met een maximale afmeting van 56 x 45 x 25 cm. Door gebruik te maken van easyJet Plus kunnen zij als eerste aan boord gaan om zeker te zijn van voldoende ruimte voor hun bagage.

Wetenswaardigheden easyJet

Hieronder volgen een aantal wetenswaardigheden over easyJet.

  • Airline code easyJet: U2
  • Aantal toestellen easyJet: 137
  • Airbus A319: 107
  • Boeing 737: 30
  • Aantal passagiers per jaar: 37,5 miljoen
  • Online inchecken: Ja. Check nu in bij easyJet

Vervoersvoorwaarden easyJet

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van easyJet verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van easyJet

Meer airlines:

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989