Waarom vliegen met Emirates?

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Informatie over Emirates

Emirates is één van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen in de wereld. De thuisbasis van Emirates is Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten.

Boek je vliegtickets van Emirates, dan vlieg je met een ultramoderne vloot. Emirates brengt je naar meer dan 140 bestemmingen wereldwijd en streeft ernaar jouw reiservaring van begin tot eind onvergetelijk te maken. Deze toewijding heeft tot meer dan vijfhonderd internationale awards geleid. Van gastronomische onderscheidingen voor hun keuken tot awards voor het uitgebreide in-flight entertainmentsysteem ice en hospitality awards voor hun service. Emirates is in 2016 uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij.

Aanbiedingen

Op zoek naar aanbiedingen van Emirates? We hebben de populairste aanbiedingen van Emirates voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je een voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen

Benieuwd naar welke bestemmingen Emirates vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & Bagage

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overig informatie Emirates

Toeslagen Emirates

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook Emirates de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met Emirates.

Emirates Frequent Flyer Programma

Het Frequent Flyer Programma van Emirates heet Skywards. Met het programma kun je sparen voor gratis vluchten, upgrades, hotelovernachtingen, evenementen en nog veel meer. De belangrijkste voordelen staan hieronder op een rij:

  • Je spaart niet alleen mijlen als je vliegtickets van Emirates boekt, maar ook als je vliegt met partnermaatschappijen van Emirates. Daarnaast kun je ook mijlen sparen via hun wereldwijde hotelpartners, autoverhuur bedrijven en partners in de retail en lifestyle. Zo kun je nog sneller sparen voor vele extra’s.
  • Met een eigen account kun je precies zien hoeveel mijlen je hebt gespaard.
  • Je kunt sparen voor verschillende niveaus; Blue, Silver, Gold en Platinum. Bij ieder niveau horen specifieke voordelen.
  • Je kunt mijlen sparen bij bedrijven die niet actief zijn in de luchtvaart. Zo kun je nog sneller sparen voor vele extra's.

Bekijk meer informatie over het Frequent Flyer Programma van Emirates

Vervoersvoorwaarden Emirates

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van Emirates verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van Emirates

Meer airlines:

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989