Vlieg voordelig met Ryanair

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Informatie over Ryanair

Ryanair is een relatief jonge luchtvaartmaartschappij die in 1985 is opgericht door de Ier Tony Ryan, naar wie de airline is vernoemd. Het hoofdkwartier bevindt zich in Dublin. Ryanair is de enige ultra-low-cost-luchtvaartmaatschappij van Europa en garandeert de laagste tarieven op vluchten naar al hun bestemmingen.

Inmiddels is Ryanair uitgegroeid van een familiebedrijf met één vliegtuig tot een van ‘s werelds toonaangevende airlines. Zij bezitten de grootste vloot Boeing 737-800-vliegtuigen (op dit moment 303 met nog 175 meer op bestelling) van Europa, die meer dan 1600 vluchten per dag uitvoeren over 1600 routes en vanaf 57 vliegbases, waardoor zij 180 bestemmingen in 29 verschillende landen met elkaar verbinden, en hun team van meer dan 9000 ervaren professionals in totaal 81,5 miljoen passagiers naar hun bestemming helpen, en dat op een veilige manier.

Aanbiedingen van Ryanair

Op zoek naar aanbiedingen van Ryanair? We hebben de populairste aanbiedingen van Ryanair voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van Ryanair

Benieuwd naar welke bestemmingen Ryanair vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & bagage bij Ryanair

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Vertrekluchthavens Ryanair

Vanaf welke luchthavens kun je vliegen met Ryanair? Dit zijn de top-5 populairste airports voor Ryanair vluchten:

Overige informatie Ryanair

Toeslagen

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook Ryanair de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met Ryanair.

Ryanair Frequent Flyer Programma

Ryanair heeft geen Frequent Flyer Programma.

Vervoersvoorwaarden

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van Ryanair verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van Ryanair

Meer airlines:

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989