Vlieg voordelig met United

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Informatie over United

United en United Express voeren gezamenlijk ruim 5000 dagelijkse vluchten uit naar 375 luchthavens op zes continenten vanuit haar hubs in Chicago, Cleveland, Denver, Guam, Houston, Los Angeles, New York/Newark, San Francisco, Tokyo en Washington, D.C.. Jaarlijks vervoert United ruim 142 miljoen passagiers. Vanuit Amsterdam biedt United dagelijks non-stop vluchten aan naar Chicago, Houston, New York/Newark Liberty en Washington D.C. met doorverbindingen naar meer dan 300 bestemmingen op het Amerikaanse continent.

United is lid van Star Alliance, ’s werelds grootste luchtvaartalliantie. Het Star Alliance netwerk biedt meer dan 21.000 vluchten naar ruim 180 landen wereldwijd.

Aanbiedingen van United

Op zoek naar aanbiedingen van United? We hebben de populairste aanbiedingen van United voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van United

Benieuwd naar welke bestemmingen United vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & bagage bij United

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie United

Toeslagen

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook United de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met United.

MileagePlus Frequent Flyer Programma

United kent het MileagePlus Frequent Flyer Programma. Je kunt hier gratis aan meedoen en je spaart automatisch airmiles bij elke vlucht van United of van één van haar partners van het Star Alliance Network. Met deze miles kun je naast vele leuke extra's ook sparen voor een upgrade van je ticket.

Reisklassen van United Airlines

Bij United Airlines kun je kiezen uit vier verschillende reisklassen: Economy Class, Economy Plus, Business Class en First Class. Hier vind je meer informatie over de verschillende reisklassen:

Economy Class
De goedkoopste reisklasse is United Economy. Maar dat zegt niet dat je niet heerlijk reist. De standaard voor vliegcomfort ligt namelijk hoog bij United Airlines. In de Economy Class geniet je van een comfortabele leren stoel met 79 cm beenruimte en een uitgebreid entertainment systeem, zodat je je tijdens je vlucht niet hoeft te vervelen. Kijk de nieuwste Hollywoodfilms gewoon op je eigen beeldscherm. Eventjes een dutje doen? In Economy Class kun je genieten van een heerlijk zachte deken en kussens. Ook kun je genieten van bier, wijn en een driegangenmaaltijd, gewoon bij de prijs ingebegrepen. Heerlijke voorgerechten, salades en desserts ontbreken uiteraard niet. Ondertussen ben je altijd bereikbaar, want bij Economy Class kun je altijd gebruik maken van WiFi. Of ga tijdens de vlucht lekker Duty Free winkelen en drink daar een lekker kopje Illy Coffee bij. De tijd vliegt!

Economy Class Plus
Als je een stoel in Economy Class Plus boekt, ontvang je alle voordelen van United Economy, maar met nog meer comfort en ruimte. De 15 centimeter extra beenruimte, bovenop de 79 cm van United Economy, zorgt ervoor dat jij je heerlijk kunt uitstrekken. Ook zit je aan de voorkant van de Economy ruimte, zodat je snel het vliegtuig kunt verlaten. Handig bij een korte overstap en als je snel op je bestemming wilt zijn.

Business Class
Extra ruime stoelen, een geweldig menu om uit te kiezen en de mogelijkheid om gebruik te maken van snelle doorgangen op de luchthaven. In de Business Class van United profiteer je van vele voordelen. Upgrade jouw tickets naar BusinessFirst en profiteer van nog meer voordeel zoals een gratis handdoekenservice en reiskit.

First Class
In de First Class van United profiteer je van nog net even wat meer voordeel dan de Business Class. Zo kun je je stoel omvormen tot bed, heb je een kapstok voor je jas en heb je toegang tot de United Global First Lounge.

Vervoersvoorwaarden

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van United verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van United

Meer airlines:

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989