Vlieg voordelig van en naar Brussels Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

De luchthaven

Brussels Airport is de grootste luchthaven van België met ongeveer 225.000 vluchten en meer dan 17 miljoen passagiers per jaar. De luchthaven heeft drie start- en landingsbanen. Brussels Airport is een populaire luchthaven onder Nederlanders, omdat het makkelijk te bereiken is en vluchten vanaf Brussel vaak een stuk goedkoper zijn dan vanaf Amsterdam. Je kunt er ook voor kiezen om over te stappen op Brussels Airport.

Als je verblijft op Brussels Airport, kun je gebruik maken van de volgende voorzieningen:

  • Gratis WiFi
  • VIP lounges
  • Bagagekluizen
  • Treinstation
  • Busverbinding
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Op Brussels Airport zijn veel voorzieningen te vinden zoals vergaderruimtes, een wisselkantoor, bagagekluizen en geldautomaten. Voor € 3 per bagagestuk helpen kruiers je op de luchthaven met je bagage. Dat scheelt tillen voor jou. Voor een lekker bakje koffie op de luchthaven kun je terecht bij Starbucks of een van de restaurantjes op Brussels Airport. Op Brussels Airport zijn ook een aantal business lounges van luchtvaartmaatschappijen gevestigd. Deze lounges bevinden zich na de paspoortcontrole.

In de terminal van Brussels Airport vind je diverse eetgelegenheden waar je voor vertrek nog even een hapje kunt eten. Winkelen kan ook goed op de luchthaven. De winkels zijn verspreid over Pier A, Pier B en de Terminal. Elke winkel heeft zijn eigen openingstijden. Alle producten die gekocht worden op Brussels Airport mogen meegenomen worden op alle vluchten. In de Airport Shop kun je onder andere terecht voor reisartikelen, sieraden en geschenkartikelen. Op de luchthaven kun je gebruik maken van draadloos internet. Het eerste uur is gratis. Daarna kost de verbinding 6 euro per uur.

Mocht je vragen hebben op de luchthaven dan kun je altijd terecht bij de informatiebalie van Brussels Airport. Je kunt hier terecht met vragen over toeristische attracties in Brussel en omstreken, maar ook voor informatie over luchtvaartmaatschappijen, touroperators en vluchten.

Parkeren

Parkeren op Brussels Airport is gemakkelijk. De luchthaven beschikt over ongeveer 12.000 parkeerplekken. De parkeermogelijkheden bij Brussels Airport zijn gevarieerd. Je kunt kiezen voor kort parkeren en lang parkeren, Vip Premium parking of een extra beveiligde parkeerplaats. Parkeren kan dichtbij de terminal of iets verder weg. Als je ver weg van de luchthaven parkeert, word je met een shuttledienst naar de luchthaven gebracht. Er zijn speciale parkeerplaatsen voor mindervalide personen, dichtbij de terminals. Je kunt ook express parkeren op Brussels Airport. Dit is bijvoorbeeld voor het kort ophalen of afzetten van passagiers. Express parkeren kost € 2,50 per half uur. Op deze parkeerplekken voor de terminal mag je maximaal 3 uur staan.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989