Vlieg voordelig van en naar Düsseldorf Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

De luchthaven

Düsseldorf Airport is een grote luchthaven die jaarlijks twintig miljoen passagiers ziet komen en gaan. De luchthaven is een van de grootste in Duitsland en is ook populair onder Nederlandse reizigers door de goedkope prijzen en de goede service en faciliteiten. Düsseldorf Airport is ook goed te bereiken met de trein vanuit Duitsland en Nederland. Veel Nederlanders zullen Düsseldorf Airport daarom als overstap- of vertrekluchthaven gebruiken. Maar ook Düsseldorf zelf is de moeite waard om te bekijken, bijvoorbeeld bij een lange overstap.

Bij een langer verblijf op Düsseldorf Airport kun je gebruik maken van de volgende voorzieningen:

  • Gratis internetverbinding
  • Bagagekluizen
  • Lounges
  • Bus- of tramverbinding
  • Treinverbinding
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Draadloos en gratis internet is beschikbaar door de hele luchthaven. Ook zijn er op Düsseldorf Airport diverse restaurants gevestigd, waar je zowel regionale als internationale gerechten kunt vinden. Er is heel veel keus, dus het kan zo goedkoop of chiue als je zelf wilt. Op Düsseldorf Airport zul je je niet vervelen, want je kunt er alle dagen goed winkelen. Zo kun je voorafgaand aan je vlucht nog reisaccessoires, lifestyleproducten of de nieuwste mode aanschaffen.

De luchthaven lijkt wel een klein dorp, want je vindt er ook nog een supermarkt en geldautomaten. Als je even tot rust wilt komen, zijn er lounges van verschillende airlines beschikbaar. Er is een terras voor toeschouwers waarvandaan je de vliegtuigen kunt zien vertrekken en landen. Op een travel market kun je reizen bekijken bij meer dan 40 reisbureau’s. Zo kun je vast geïnspireerd worden voor je volgende reis en misschien wel een leuke aanbieding vinden.

Je kunt Düsseldorf Airport op een bijzondere manier beleven met een Airport tour. Met een gids wordt je rondgeleid over de luchthaven en krijg je een leuk kijkje achter de schermen. Ook kun je een vlucht maken in een klein vliegtuigje om Düsseldorf en de luchthaven van boven te zien.

Parkeren

Parkeren kan op Düsseldorf Airport op een van de 20.000 parkeerplekken. Premium Parking is op P3. Ook kun je een parkeerplek vantevoren boeken om zeker te weten dat er een plaatsje vrij is. Voor mensen die alleen iemand komen afzetten of ophalen, zijn er kortetermijnparkeerplekken beschikbaar.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989