Vlieg voordelig van en naar Eindhoven Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

De luchthaven

Eindhoven Airport is een steeds sneller groeiende luchthaven in Nederland. In 2014 maakten ongeveer 3.925.000 passagiers gebruik van de luchthaven, met zo’n 28.900 vluchten. Eindhoven Airport is een aantrekkelijke luchthaven voor passagiers door de centrale ligging voor Zuid-Nederland, de goedkopere tarieven en het groeiende aantal voorzieningen op het vliegveld. Door de gunstige ligging in Zuidoost-Brabant is Eindhoven Airport een uitstekend vertrekpunt voor reizigers uit Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel. De gloednieuwe terminal voldoet volledig aan de wensen van de hedendaagse passagier.

Doordat Eindhoven Airport kleinschaliger is dan bijvoorbeeld Schiphol, heb je op deze luchthaven minder last van lange wachtrijen en verre parkeerplaatsen. Je kunt gewoon vlakbij de terminal parkeren en snel inchecken en door de douane.

Op Eindhoven Airport staan de volgende voorzieningen voor je klaar:

  • Gratis WiFi - Internet
  • Bus- of tramverbinding
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Je kunt gebruikmaken van de bar, het restaurant, de shop en genieten van het uitzicht vanaf het panoramaterras. Alle faciliteiten op Eindhoven Airport zijn gevestigd op de begane grond, met uitzondering van het restaurant. Dat is bereikbaar via een lift of (rol)trap.

Parkeren op Eindhoven Airport

Parkeerplaats P1 (kort parkeren) en Kiss&Ride strook (voor wegbrengers) zijn gelegen direct rechts voor de terminal. Parkeerplaatsen P3 en P4 (lang parkeren) bevinden zich op respectievelijk 300 en 400 meter van het vliegveld. Pinbetaling is mogelijk bij de betaalautomaten op de parkeerterreinen.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989