Vlieg voordelig van en naar Amsterdam Schiphol Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

De luchthaven

Op vliegwinkel.nl kun je alle luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen vanaf Schiphol Airport vergelijken. Schiphol staat bekend als de grootste luchthaven van Nederland. Als we kijken naar Europa, neemt Schiphol een vierde positie in op het gebied van passagiersvervoer. In 2014 werden er circa 55 miljoen passagiers vervoerd. De luchthaven bestaat in 2016 al 100 jaar en heeft dus een lange en interessante geschiedenis.

Op Schiphol Airport staan de volgende voorzieningen voor je klaar:

  • Gratis WiFi - Internet
  • Airport lounge(s)
  • Bagagekluizen/depot
  • Treinstation
  • Bus- of tramverbinding
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Op vliegwinkel.nl kun je alle luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen vanaf Schiphol Airport vergelijken. Schiphol staat bekend als de grootste luchthaven van Nederland. Als we kijken naar Europa, neemt Schiphol een vierde positie in op het gebied van passagiersvervoer. In 2014 werden er circa 55 miljoen passagiers vervoerd.

Op Schiphol kun je zeer voordelig winkelen. Op Schiphol Plaza, vóór de paspoortcontrole, vind je tal van winkels die 365 dagen per jaar geopend zijn. Ook na de paspoortcontrole kun je uitgebreid winkelen. Alle winkels na de paspoortcontrole zijn dagelijks anderhalf uur voor vertrek van de eerste vlucht geopend. Een half uur voor vertrek van de laatste vlucht sluiten de winkels. Je profiteert van kortingen tot 35% op lokale prijzen. Op alle artikelen zonder houdbaarheidsdatum krijg je 2 jaar wereldwijde garantie.

Jouw aankopen kun je altijd meenemen aan boord van het vliegtuig. Maar je kunt ook gebruikmaken van Schiphol Shop & Collect. Je laat je aankopen achter op de luchthaven en haalt ze bij terugkomst op. Deze service is bedoeld voor passagiers die binnen de Europese Unie vliegen en binnen 30 dagen de aankopen ophalen. Je kunt betalen met de voornaamste vreemde valuta, creditcards, pinpassen en de See Buy Fly voucher.

Parkeren

Op Schiphol zijn er veel opties om te parkeren. Vind de parkeergarage in de prijsklasse die jij wilt. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Schiphol Excellence Parking

Schiphol Excellence Parking is speciaal ingericht voor reizigers die veel waarde hechten aan snelheid, comfort en exclusiviteit. De parkeergarage van Excellence Parking is direct bereikbaar vanaf de snelweg en verbonden met Vertrekhal 3. De 400 exclusieve parkeerplaatsen zijn extra groot en beschikken over een 70 graden inrijhoek, zodat je gemakkelijk kunt inparkeren.

Schiphol Privium Parking

Schiphol Privium Parking is voor reizigers die voor een korte periode hun auto willen parkeren en veel waarde hechten aan snelheid, comfort en voorrang. De parkeergarage bevindt zich het dichtst bij de Terminal. Wil je voor langer dan drie dagen parkeren, kies dan voor de Park & Travel 3. Je betaalt per uur €5,10 voor Privium P1 en P2. Voor nul tot drie dagen betaal je €33,50 per dag, vanaf dag vier betaal je €30,00 per dag. In P3 betaal je voor één, twee of drie dagen €56. Daarna betaal je per dag €7,20.

Schiphol Valet Parking

Wil je optimaal je tijd benutten en geen tijd verspillen met het vinden van een parkeerplek, kies dan voor Schiphol Valet Parking. Je rijdt met uw auto tot voor de vertrekhal en geeft je autosleutels af bij de Schiphol Valet Parking balie, tussen Vertrekhal 2 en Vertrekhal 3. Jouw auto staat tijdens je verblijf veilig en afgezonderd geparkeerd; de parkeergarage is niet toegankelijk voor derden. Je betaalt bij één tot drie dagen parkeren €42,50 per dag. Vanaf dag vier betaal je €30,- per dag. Het uurtarief vanaf 24 uur parkeren bedraagt €7,50. De eerste 24 uur betaal je altijd het standaard maximaal dagtarief van €42,50.

Schiphol Short Stop Parking

Reis je af naar Schiphol om reizigers op te halen en heb je niet veel tijd nodig, kies dan voor Schiphol Short Stop Parking. Bij Schiphol Short Stop Parking parkeer je tegenover de aankomsthal en parkeer je het eerste kwartier gratis. Dit gratis kwartier parkeren is eenmaal per etmaal geldig. Voor het tweede, derde en vierde kwartier betaal je €2,50 per kwartier. Mocht je nog langer parkeren, dan betaal je €3,50 per kwartier.

Schiphol Visitors Parking

Heb je iets meer tijd nodig om passagiers op te halen, of ga je zelf voor een korte periode op reis (tot drie dagen), dan kun je het beste kiezen voor de Schiphol Visitors Parking. Voor de Schiphol Visitors Parking geldt een vroegboekkorting wanneer je ten minste zeven dagen voor vertrek reserveert. De eerste twee uur betaal je per dertig minuten €2,-. Daarna betaal je per uur €4,-. Wil je een parkeerplek reserveren per dag, dan betaal je €30,- per dag.

Schiphol Smart Parking

Ga je drie dagen of langer weg, dan is Schiphol Smart Parking de voordeligste mogelijkheid om te parkeren op Schiphol Airport. Je kunt je parkeerplek online reserveren tot één week voor vertrek. De tarieven van Schiphol Smart Parking zijn seizoensgebonden en afhankelijk van je reserveringsdatum. Wanneer je zes weken van te voren boekt kom je in aanmerking voor vroegboekkorting. Het is verplicht om deze parkeerplaats te reserveren.

Schiphol Park & Travel 3

Ook Schiphol Park & Travel 3 is uitermate geschikt voor een parkeerduur van drie dagen of langer. In tegenstelling tot Schiphol Smart Parking, hoef je voor deze parkeermogelijkheid niet persé te reserveren. Het is wel mogelijk te reserveren, tot één dag voor vertrek. Mocht Schiphol Park & Travel 3 vol zijn, dan kun je doorverwezen worden naar een andere locatie. De inrijkosten voor parkeren tot drie dagen bedraagt €53,50 in totaal. Elke volgende dag kost je €6,60. Kies je ervoor jeparkeerplaats te reserveren, dan betaal je voor parkeren tot drie dagen vanaf €50,00 en voor iedere volgende dag €6,00. De prijzen van het reserveertarief zijn eveneens afhankelijk van het seizoen en de boekingstermijn.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989