“In New York is slapen zonde van je tijd”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets New York

Op acht uur vliegen van Amsterdam ligt New York City. De stad staat ook wel bekend als ´the big apple´ en ´the city that never sleeps´. Deze bijnaam heeft de stad niet voor niets gekregen. Vliegtickets naar New York boeken staat garant voor een overrompelende ervaring!

Vergelijk alle vliegtickets naar New York in een handig overzicht

Naar New York vliegen veel luchtvaartmaatschappijen. Op vliegwinkel.nl vergelijk je de prijzen van alle vliegtickets naar New York in een handig overzicht. Je verkrijgt dit overzicht na het intoetsen van je zoekopdracht. Je kunt vliegtickets New York boeken met onder andere KLM, United Airlines, Continental Airlines, Delta Air Lines, Lufthansa en British Airways.

Te doen in New York

New York heeft voor iedereen wat te bieden en vermaakt 24 uur per dag. New York heeft meer dan 20.000 restaurants, ruim 150 wereldbekende musea en 10.000 winkels. Bijkomen van alle drukte kun je in Central park of aan de oever van de Hudsonriver. Hoewel New York uit vijf stadsdelen bestaat, is het echte centrum het eiland Manhattan. Maar ook The Bronx, Brooklyn, Queens en Staten Island hebben hun eigen karakter en bezienswaardigheden.

Meer over bezienswaardigheden in New York >>

Shoppen & uitgaan

In New York kun je uitstekend winkelen, uiteten en uitgaan. Shop till you drop! Alle merken zijn vertegenwoordigd in deze metropool. En het ene hippe restaurant na het andere opent haar deuren. Er worden de meest uiteenlopende gerechten geserveerd. Als je na het eten zin hebt in een cocktail, kun je je hart hier ophalen. Keuze genoeg!

Meer over shoppen en uitgaan in New York >>

Beste reistijd

New York is het hele jaar door goed te bezoeken. In de winter is het natuurlijk wel koud (kouder dan in Nederland!). Maar dan is het des te leuker om de schaatsbaan op te gaan in Central Park. Als je buiten het hoogseizoen New York wilt bezoeken, ga dan in de lente of de herfst. Bovendien zijn vliegtickts naar New York dan ook vaak wat goedkoper dan in de zomer of winter.

Meer over de beste reistijd in New York >>

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989